Ø-LIVTætterepå det hele
Her får du ikke ø-kuller.du er tætpå det hele

Der er 431 øer i Danmark, og nu kommer der altså en til. Og Kronløbsøen i Nordhavn skiller sig ud fra de fleste småøer i Danmark ved at være en del at noget større.

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Nordhavn har udviklet sig til at blive et af Københavns mest eftertragtede steder at bo. Nordhavn er attraktiv, fordi den i modsætning til eksempelvis Ørestaden er en udvidelse af brokvarteret og ligger ud til vandet. Fra start har Nordhavn skabt et nærmiljø med caféer, restauranter, biograf og indkøb. Du vil opleve Nordhavn og Århusgadekvarteret som noget, der har været der hele tiden. Og det gør, at du er ægte Københavner, selvom du også bliver øbo.

oplev nordhavn
Vi kunnekaldeDet enby-ø
oplev øen

Oplev Nordhavn

Få et overblik over mulighederne tæt på dit nye hjem

På Kronløbsøensamler viDET BEDSTE fra ø-livetog by-livet
Gå direkte til én af de andre sider
Skriv dig op til
vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Alle boliger er klar til indflytning nu

crossarrow-right

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.