Parkeringunder kronløbsøen
Køb din egen privateparkeringsplads i kælderenunder kronløbsøen

Det er nu muligt for beboere og erhvervsdrivende i området, at købe en privat parkeringsplads under Kronløbsøen i den private aflåste parkeringskælder placeret i niveau -1. Der er tale om et begrænset antal pladser.

Prisen er kr. 750.000. Driftsomkostninger er ca. kr. 3.000 p.a.

Hvis du er interesseret eller vil høre mere om mulighederne, kan du rette henvendelse til nordhavn@home.dk eller på 35 25 12 00.

øen er bilfrimen der erplads nok til bilerne. vi har blot gemt demlidt af vejen

Parkering

Kronløbsøen bliver bilfri takket være den fire etager dybe parkeringskælder med plads til ca. 1.100 biler – beliggende under vandoverfladen. Det nye parkeringsanlæg skal betjene beboere, naboer og besøgende, der i fremtiden kan parkere deres biler via adgangstunnellen fra Fortkaj og derefter komme direkte op på den bilfrie ø.

Alle boliger er klar til indflytning nu

cross

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.