Bo påen ø midti nordhavn
Arkitekturen er sin egen,Men stadig i harmoni med resten af nordhavn

Kronløbsøen er som en monolit, der vokser op af vandet. Her finder du seks bygninger, der fremstår som skåret ud i ét stykke: Horisonten, Klinten, Oasen, Klippedalen, Kysten og Vandkanten. De er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og COBE samt tegnestuen STED, der står for landskabsarkitekturen.

Arkitekterne har hentet inspiration fra de geologiske aflejringer i den danske kyst, som du ser på Møns Klint. Altaner og andre fremspring på de kommende bygninger refererer netop til klintens særlige udseende, og Kronløbsøen får på den måde sit eget formsprog. Bygningerne er som resten af Nordhavn bygget i tegl og aldrig i glas eller plader.

Hvis du vil vide mere om opførelsen af Kronløbsøen, kan du læse mere på det officielle website for beboere i området og interesserede købere.

Kronløbsbassinet
Ø-liv medudsigt tilhinanden

Kronløbsøen er en 9.500 m2 stor ø. Overbygningen på øen består af 23.700 m2 boliger og 330 m2 til café, restaurant el.lign. Derudover er der i Klippedalen et beboerhus på 93 m2. Parkeringskælderen udgør 33.000 m2 af det samlede projekt. Byggeriets stueetage er tiltænkt erhverv som butikker, caféer eller restauranter. Boligerne er ejerlejligheder, der bliver mellem 50 og 200 m2, og alle får mindst én altan.

Se ledige boliger

Eksempler på 6 udvalgte boligtyper

Kronløbsøen har 233 lejligheder i størrelsen fra 54 til 272 m2. De forskellige boligtyper i forskellige størrelser sikrer en blandet beboergruppe i forskellige aldre og faser af livet.

Se flere billeder fra de udvalgte boliger
øen er bilfrimen der erplads nok til bilerne. vi har blot gemt demlidt af vejen

Parkering

Kronløbsøen bliver bilfri takket være den fire etager dybe parkeringskælder med plads til ca. 1.100 biler – beliggende under vandoverfladen. Det nye parkeringsanlæg skal betjene beboere, naboer og besøgende, der i fremtiden kan parkere deres biler via adgangstunnellen fra Fortkaj og derefter komme direkte op på den bilfrie ø.

Vælg dit køkken her

Med denne køkkendesigner, kan du se de forskellige køkkenløsninger, som du kan vælge imellem.

Klik dig rundt og oplev de forskellige udtryk, inden du bestemmer dig.

Gråt (standard)
Eg naturolie
Eg sort olie
Røget eg
Hvid (standard)
Grigio Billiemi
Stål
Gråt (standard)
Eg naturolie
Eg sort olie
Røget eg
Hvid (standard)
Grigio Billiemi
Stål
Gråt (standard)
Eg naturolie
Eg sort olie
Røget eg
Hvid (standard)
Grigio Billiemi
Stål
Gråt (standard)
Eg naturolie
Eg sort olie
Røget eg
Hvid (standard)
Grigio Billiemi
Stål
Læs mere om køkkenløsningerne i materialebeskrivelsen her
Her får duikke ø-kuller.du er tæt pådet hele
oplev nordhavn

Alle boliger er klar til indflytning nu

cross

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.