købsprocessenaf ditdrømmehjem

Når du køber en ejerlejlighed i Kronløbsøen, sker det via home Nordhavn / Projektsalg. Købsaftalen med bilag er udarbejdet for bygherre af Gangsted Advokatfirma, der sammen med home Nordhavn / Projektsalg står for besvarelse af købers advokats spørgsmål.

FØRSTE FREMVISNING

Vi anbefaler et besøg i vores showroom på Fortkaj, der er placeret lige ved The Silo. Her du får et indblik i byggeriets beliggenhed, boligerne og fornemmer stemningen på Nordhavn. Her træffer du vores mæglere, der udover et stort kendskab til området giver dig en grundig gennemgang af projektet og er klar til at svare på dine spørgsmål. Her kan du se materialeprøver og en køkken- og badeværelsesudstilling.

 

RESERVATIONER

Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og er tryg ved valget af din nye bolig. Du har derfor mulighed for at reservere en bolig i op til 4 hverdage uden omkostninger for dig. I den periode er vi til disposition med svar på dine eller dine rådgiveres spørgsmål omkring projektet.

 

KØBET

Det er trygt at handle ejerlejlighed på projektstadiet, og når du har valgt din drømmebolig, kan du roligt underskrive en købsaftale. Dit køb vil altid vil være med forbehold i 6 arbejdsdage for dine rådgiveres godkendelse af handlen.

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter er den bindende. Du har som køber altid fortrydelsesret i 6 hverdage efter sælgers accept.

Når købsaftalen er underskrevet, skal der indenfor 5 bankdage efter fortrydelsesrettens udløb stilles en bankgaranti på hele købesummen, evt. med tillæg af tilvalg. Bankgarantien afløses på overtagelsesdagen af kontant betaling til sælger.

Berigtigelsen af overdragelsen sker som seriesalg, hvor sælgers advokat udarbejder og bekoster skøde og refusionsopgørelse samt tinglyser skødet. Køber skal alene betale tinglysningsafgifter forbundet hermed.

Materialevalget i boligerne, er lagt på et højt niveau, men der mulighed for ændring af visse materialevalg. Til- og omvalg indebærer en merpris, der tillægges købesummen. Du kan få udleveret materialebeskrivelse og prisoversigter hos mægleren. Til- og omvalg skal ske inden for en given tidsfrist, der oplyses i købsaftalen.

 

INDFLYTNING. 1-ÅRS OG 5-ÅRS GENNEMGANG

Bygningerne afleveres løbende fra foråret til efteråret 2023. Den præcise dato kan oplyses af home Nordhavn.

Senest 10 hverdage før overtagelsesdagen vil du blive inviteret til en gennemgang af din bolig. Du kan her medbringe din egen byggesagkyndige. Ved indflytningen ønsker vi at sikre os, at alt er, som det skal være. Bygningerne herunder fællesarealer vil inden overtagelsesdagen blive gennemgået af en af ejerforeningen udvalgt bygningssagkyndig, som repræsenterer samtlige købere.

Der vil ske gennemgang af boligen efter første år og stikprøvevis igen efter femte år. Vi ønsker at samtlige nye beboere får overdraget den drømmebolig, som de har drømt om. Vi vægter kvaliteten højt.

Alle boliger er klar til indflytning nu

cross

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.