Ansvarsfraskrivelse

Vi gør opmærksom på, at interiør- og eksteriørbilleder til Kronløbsøen er 3D-visualiseringer. 3D-visualiseringer tilstræber at vise bebyggelsen så nøjagtigt som muligt uden hensyntagen til samtlige, tekniske muligheder. Der tages forbehold for, at der på disse billeder på hjemmesiden er gengivet genstande, overflader, materialer, udstyr og indretning, som ikke svarer nøjagtigt til det, der leveres, og der vil være detaljer, der ikke fremgår af billeder/illustrationer f.eks. røgalarmer, termostater, stikkontakter, rørkasser m.m. Dette gør sig tillige gældende for udeservering ved Kysten, nabobygninger, gårdmiljø, broer, brygger, belægninger mm., idet disse er angivet ud fra foreliggende oplysninger, og der er ikke nødvendigvis tale om det endelige udtryk og geometri.

Belægninger, træer og beplantninger vises ikke nødvendigvis, som det vil se ud ved afleveringen af boligen. De viste bygninger er alene udtryk for maksimal volumen, og der tages forbehold for det endelige projekt.

Væsentlige afvigelser kan forekomme blandt andet på grund af myndighedskrav og byggesagsbehandling.

Alle boliger er klar til indflytning nu

cross

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.